Københavnsk kvinde i tårer får hævn, efter at være blevet tvunget bort fra en bilforhandler

Posted by Sameen Shaw on

Louise Hansen, 21 år, og fra København, betragter sig selv som en simpel og sød kvinde. Hun har et almindeligt job, betaler hendes regninger, gør rent efter hendes hund og er meget glad for biler. Så da hun besluttede sig for at tage til en bilforhandler bare for at se hvad de havde, kan du forstå hendes chok da hun blev smidt ud for at spilde deres tid og være “for fattig”. Men hvad der skete den efterfølgende dag vil efterlade dig målløs, da hun fik den ultimative hævn.

Louise befandt sig selv observerende hos en luksus bilforhandler på en lørdag morgen, hvilket hun gør en gang om måneden, “blot for at se” fortæller hun. Louise fortalte os; “Jeg fik min kærlighed til biler fra min far. Han ville altid tage mig med hver weekend til en eller anden bilforhandler. Så en gang om måneden besøger jeg en ny bilforhandler bare for at kigge. Jeg forstyrrer ikke nogen, stiller ikke nogen spørgsmål eller beder om en testkørsel. Jeg ved godt at jeg ikke har råd til de biler, så jeg lader sælgerne tale med de faktiske kunder.” Men det er der hvor det bliver en smule rodet …

Louise fortæller “Jeg passede mig selv og en overordnet bilsælger kom hen til mig og uden endda at sige goddag, spurgte han mig om jeg overhovedet kunne have råd til indskuddet på en af disse biler. Måske havde han en dårlig dag, men det er ingen undskyldning.” Jeg var chokeret, jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige. Det var på det tidspunkt, at sælgeren kaldte på en af vagterne og sagde til ham; “Hun køber ingenting, hun er nok for fattig”, og han begyndte at le. Jeg blev bedt om at forlade stedet og jeg var ikke velkommen til at komme tilbage mere.

Men det er ikke slutningen på historien…

"Jeg gik hjem og følte mig meget deprimeret. Jeg kunne ikke engang sige til min housemate!" Men det var da en mærkelig begivenhed skete en uge senere, da Kristinas forældre kom til at besøge hende.

Overraskende viste hendes forældre sig med to biler. Den ene var en helt ny hvid Mercedes Benz C230. Det var da Kristina lige brød i tårer.

"Jeg kan ikke tro, hvor utroligt mine forældre er! Jeg elsker dem så meget."

Men historien slutter ikke der. Kristina gjorde det til et punkt at køre forbi denne forhandler hver dag, bare for at gøre et punkt til den uhøflige sælger.


Klik her for at se [PRODUCT NAME AND SENTENCE LINK] i dag, før salget løber tør.

 

Enter your email to receive newsletters!

* indicates required

Share this post← Older Post Newer Post →