Karma rammer sælger, som nægtede at betjene ”fattig” kunde

Posted by Sameen Shaw on

James Walker (21) betragter sig som en simpel mand. Han har et normalt job, en stabil kæreste og er en stor kæreste af biler. Så da han besluttede at gå til en bilforhandler bare for at gennemse, kan du forstå hans chok, da han blev sparket ud for at være "for dårlig". Men hvad der skete den næste dag, vil efterlade dig målløs, da han fik den ultimative hævn.

James fandt sig selv på en lørdag morgen, der kører et luksusbil showroom, som han gør en gang om måneden "bare for at se", siger han. James fortalte os "Jeg elsker biler og kigger bare rundt. Jeg har en lille blog, hvor jeg skriver anmeldelser og går til et andet showroom nu og da. Jeg forstyrrer ikke nogen, ikke stiller spørgsmål eller beder om et testdrev. Jeg ved, at jeg ikke har råd til disse biler, så jeg lader sælgerne tale med de faktiske kunder. "Men det er her, der bliver rodet ...

James sagde: "Jeg tænkte på min egen virksomhed, og en højtstående sælger kom op til mig og uden at sige hej, spurgte mig, om jeg endda har råd til depositum på en af ​​disse biler. Måske havde han en dårlig dag, men det er ingen undskyldning. " Jeg var chokeret, jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige. Det var da sælgeren ringede over sikkerhed og fortalte ham "Han køber ikke noget, han er nok for dårlig" og begyndte at grine. Jeg fik at vide at forlade og var ikke velkommen tilbage.

Men det er ikke slutningen på historien ...
James forlod følelsen forkastet, irriteret og vred, men vidste, at der ikke var noget, han kunne gøre. James fortalte os: "Min kæreste favoritfilm er Pretty Woman, jeg ville ønske jeg kunne handle på scenen, hvor jeg kan komme tilbage og lægge en masse penge på bordet og købe bilen".

God den aften James så fjernsyn og så på en af ​​disse antikvitetsudstillinger hvor folk tager deres gamle antikviteter ind til værdiansættelse. Tja, det viser sig en vare, en vase, blev værdsat til 250.000 $, og var kun en ud af fem lavet i verden. Men det er her, hvor det bliver interessant.

Det viser sig, at James havde nøjagtig den samme på hendes loftsrum! Han huskede at lægge den deroppe, da han flyttede ind i sit nye hus. Han tog det ind for en privat værdiansættelse, og se og se det var ægte og værd op til $ 200.000! Han satte det straks på markedet, og det solgte for en kæmpe $ 327,000!

Den første ting han gjorde? Gå til en konkurrerende bilforhandler og købt en helt ny bil!

Vi med James det allerbedste i fremtiden!

Har du fundet denne historie interessant? Tjek vores butik!Klik her for at få fat i en af ​​disse FUZZYARD JAVA CAT POD BLACK RATTAN WITH CREAM CUSHION for dig selv!

Glem også at tilmelde dig vores nyhedsbrev!

Enter your email to receive newsletters!

* indicates required

Share this post← Older Post Newer Post →