Far hævner sig på sin steddatter, efter hendes bryllup knuste hans hjerte

Posted by Sameen Shaw on

Nogle af de mest givende øjeblikke i mit liv har været, når jeg trækker mine døtre rundt om Asien og ser dem tage i seværdigheder, lugt, lyde og mad. Det giver dem en lektion i kultur, historie og geografi og hjælper dem med at se livet fra et andet perspektiv. Det er lektioner, ingen skole kan undervise.

Læs nedenfor for mine tips om rejser med børn, der er hentet fra år på vejen som en enkelt far med to døtre ...

Planlægning af en tur med børn kan være lidt skræmmende, spændende og også et af de bedste bindingsmomenter, du nogensinde vil opleve: Få børn i alle aldre, der er involveret i planlægningen af ​​ferien, og de vil have det rigtige tidspunkt.

Jeg er blevet klar over, at det er den bedste metode at holde det enkelt. Og jeg undersøger altid mine destinationer.

Mine børn er i deres teenagere nu, og en iPod touch holder dem underholdt i flere timer eller indtil batteriet går fladt. Da de var yngre, farvede de bøger, legetøj og jeg læste historier til dem. Ja, jeg undskylder de andre passagerer, der måtte udholde en af ​​mine historietider. I disse dage er det lidt lettere med alle de elektroniske gadgets at hjælpe børn med at blive underholdt.

Et tip til de yngre børn er at tage et lille udvalg af legetøj og kun give dem en. Når de bliver kede af det legetøj bytte det til en anden, vil det hjælpe med at holde dem morede i længere tid.

Flyselskabsmat ​​blev aldrig nydt af mine piger og var altid spildt. Jeg fandt det bedre at fylde i terminalen og pakke nogle ikke-rodet snacks til flyet; det vil spare dig en lille formue.

Med små børn fandt jeg det bedre at tage skift af tøj til dem, og i tilfælde af at de spilder deres drikke eller værre bliver de syge.

Bær altid en plastikpose til at transportere snavsede tøj eller hvis nogen bliver syg.

Bær en pakke med de fugtige håndklæder.

Sidde tæt på toilettet

Rejse kan være en stor ting for mindre børn og får dem virkelig ud af den normale komfortzone, så en favorit legetøj eller tæppe er fantastisk til at hjælpe dem med at slappe af mere. Hold altid en hånd under start og landing, og prøv at gøre oplevelsen sjov.

Tyggegummi er fantastisk til at hjælpe under start og landing for at hjælpe ørerne pop eller have lidt sjov at trække sjove ansigter mod hinanden, indtil ørerne pop.

Enlige forældre: I nogle lande skal du bære et brev fra den anden forælder, der giver tilladelse til, at barnet rejser; nogle endda beder om skilsmisse eller separation papirer. Det er en god ide at tjekke med den relevante ambassade, inden du rejser, så du kan organisere det nødvendige papirarbejde og gøre det klar til ferien.

Første gang mine piger rejste i udlandet var de i alderen fem og syv. Og som enlig forælder har jeg hadet at sende dem til et offentligt toilet uden mig. Så hver lejlighed jeg kom på tværs af et toilet, som jeg kunne kontrollere for at sikre, at det var sikkert og rent, ville jeg drage fordel af situationen.

I løbet af årene har mine piger aldrig bekymret, hvor vi bliver, så længe det har en pool. Puljen er et godt sted at møde andre mennesker og for børn at få nye venner. Men hvis der ikke er poolhegn, og det betaler sig virkelig at holde øje med børnene.

Selv billede perfekte strande med meget små eller ingen bølger kan have farlige strømme, og de fleste strande patruljeres ikke af livreddere.

Test altid vandet først selv eller gå ind med dem.

Forlad ikke hjem uden rejseforsikring. Begge mine piger har brugt tid på udenlandske hospitaler, og hvis du ikke er dækket, kan det blive meget dyrt. Kontakt altid din familie læge, hvis der kræves vaccinationer før du rejser. Mens du ser lægen, diskuterer du rejse sygdom og hvad der kan gøres for at gøre rejsen mere komfortabel for alle.

Den gyldne regel er, ikke overplan. Prøv at blande dagene lidt op og gøre lidt noget for alle, men mest af alt slappe af og nyde.

Og glem ikke betydningen af ​​et godt produkt som disse:Klik her for at købe en TEMPTATIONS™ MIX UPS BACKYARD COOKOUT CAT TREAT - CHICKEN, LIVER & BEEF i dag!

Enter your email to receive newsletters!

* indicates required

Share this post← Older Post Newer Post →